HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Ayşegül SARI başkanlığında ÇEDES (Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum) Projesi kapsamında çevre temizliği bilincini oluşturmak için okul bahçesindeki çöpler öğrencilerimiz tarafından toplanmıştır. Kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Cemile KARAOĞLU başkanlığında 7. sınıflar düzeyinden hücre modeli kek etkinliği yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılı tören alanında çoşkuyla kutlandı. Şiir yarışmasında 1. olan Okulumuz 7/A sınıfı öğrencisi Ümmühan MERT ödülünü Kırıkhan Kaymakamı Sayın Fikret DAĞ'ın elinden aldı. Kendisini tebrik ediyoruz.

Kas

Türkiye Diyanet Vakfı başkanlığında başlatılan Filistine bağış kapsamında Okulumuz öğrencileri, öğretmenleri, veliler, idari ve diğer personel tarafından toplam 42.000TL bağış yapılmıştır.

Allah yardımlarınızı kabul etsin.

Eyl

Kırıkhan İlçe Müftülüğü Vaizi Abdullah HAYDAROĞLU tarafından kız öğrencilerimize sohbet verildi.

Tem

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Yardımcısı Sayın Dr. Nazif YILMAZ ilçemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrasında ilçemizi ve okulumuzu ziyaret etmiştir. Kendilerine teşekkürü borç bilir saygılarımızı sunarız.

Ock

Okulumuz 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, Öğretmenlerimiz Hakan KILINÇ, Elif CAN, Cemile KARAOĞLU ve Ayşegül SARI koordinesinde İskenderunda bulunan Deniz Müzesine, Nihal Atakaş Camisine ve Park Forbes AVM'ye gezi düzenlediler.

Ock

Karne günü münasebetiyle Okul Müdürümüz Sayın Ömer ŞEN bütün öğretmen ve öğrencilerimize çorba ikramında bulunmuştur. Afiyet olsun.

Ock

Okulumuzda yarım hafız olmaya hak kazanan öğrenciler için Yarım Hafızlık Töreni düzenlenmiştir. Törene katılımlarından dolayı başta Okul Müdürümüz Ömer ŞEN'e, Kırıkhan Müftüsü Ahmet ŞEVİNÇ'e, Okulumuz Kuran Kursu Yöneticileri Metin ÇOLAK ve Büşra GÖNÜLÖLMEZ'e teşekkür ederiz. Programda maddi manevi emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Ock

Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Akıl ve Zeka Oyunları Yarışmasında Mangala Kategorisinde öğrencimiz Zeynep TIRABZON birinci olmuştur. Kendisi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 03.11.2022 Perşembe günü saat 10.00'da Deprem tatbikatı yapılmışıtır.

Ekm

Cumhuriyet Kupası Bocce Turnuvasında  yıldız erkeklerde Eftal Tokmak ikinci Muhammet Tarık Paşa üçüncü olmuştur. Kendilerini başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

TRAFİK EĞİTİMİ

Okulumuz öğrencilerine Kırıkhan İlçe Emniyet Müdürlüğü - Trafik Şubesinde görev yapmakta olan Polis Memuru Atilla BOZAK tarafından trafik eğitimi verilmiştir. Kendisine ve amirlerine teşekkür ederiz.