HATAY / KIRIKHAN - Kırıkhan Şehit Hurşit Uzel İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Sevgili öğrenciler; 25.03.2024 Pazartesi günü başlayacak olan 2. dönem 1. ortak sınav takvimine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mrt

25 Mayıs 2024 Cumartesi saat 10.00'da yapılacak olan 2024 / 2025 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci Seçme sınavı için ön başvuru bağlantısına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Not: Sınav 4. sınıf öğrencilerine yöneliktir.

Mrt

T.C. Hatay Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Düzenlediği BOCCE VOLO Turnuvasında Küçük Erkekler kategorisinde 3. olan okulumuz öğrencisi Zekeriye ERKEN'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Okulumuz öğrencileri Dörtyol Cennet Ana Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İskenderun Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettikten sonra İskenderun Park Forbes AVM'de eğlenceli vakit geçirdiler.

1. DÖNEM 2. ORTAK SINAV TARİHLERİ

Sevgili öğrenciler, Ortak sınav takvimine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Başarılar dileriz.

Ekm

2023 /2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 10.00'da Okulumuzun hizmet verdiği Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 3. kat koridorunda yapılacaktır. Toplantı ardından öğrenci genel durumunu görüşmek üzere sınıf rehber öğretmenleri başkanlığında sınıflarda öğrenci genel durumları görüşüleceğinden belirtilen yer ve tarihte en az 30dk önce hazır bulunulması husususunda;

Gereğini rica ederim.

Ömer ŞEN

Ağu

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI HAFIZLIK GİRİŞ SINAVI DEĞERLENDİRME SONUÇLARINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Tem

Sayın Veli; Okulumuz giriş sınavında başarılı olan öğrencilere aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Tem

21.07.2023 Cuma günü Okulumuzun hizmet verdiği Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapılacak olan Okulumuz giriş sınavı için öğrenci ve sınav salonu bilgilerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Başarılar dileriz.

Tem

Örgün eğitimle birlikte hafızlık programı uygulayan Okulumuzun 2023 / 2024 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıf aday öğrencileri belirlemek için yapılacak giriş sınavı detaylarına aşağıdaki afişlerden ulaşabilirsiniz. Başarılar dileriz.

Şbt

Sevgili Öğrenciler:

06.02.2023 Pazertesi itibariyle uygulanacak olan 2. dönem ders programına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Değerli öğrenciler;

1. dönem 2. yazılı takvime aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Hepinize başarılar dileriz.

Sevgili Öğrenciler;

1. Dönem 1. Yazılı Takvimine aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Başarılar.

Sayın Veli, Kıymetli Öğretmenlerimiz;

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 10.00'da okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Siz değerli velilerimiz ve öğretmenlerimiz toplantımıza davetlisiniz.